Hvem er personerne bag koalabarn

Hej, vi hedder Mads og Astrid. 

Vi er gift og har to børn, og så er vi to ihærdige iværksættere fra Jylland :-).

Mads er E- købmand og har arbejdet med webshops i mange år. Jeg selv er uddannet pædagog og slyngevejleder. Derfor har vi et rigtig godt udgangspunkt til at kunne lave en god webshop for vores kunder. Vi er gode til at vejlede i vores produkter kombineret med en rigtig god kundeservice. Vi brænder for at kunne give nybagte forældre og deres børn den bedste start fra starten af, og med en vikle/slynge/bærersele mener vi man er hjulpet godt på vej, da man kan få en helt speciel tæt kontakt med sit barn imens man har hænderne fri til andre søskende eller gøremål.

HVORDAN OPSTOD KOALABARN?

Med min baggrund som pædagog og forældre ved jeg hvor vigtigt det er at kunne give et barn nærvær lige fra det bliver født. Da vi blev forældre for anden gang fik vi behov for at kunne give vores dreng nærvær og omsorg imens vi stadig kunne have hænderne fri til vores datter. Men det begrænsede udvalg og den manglende gennemskuelighed vedrørende produkterne, fik os til at overveje, om vi ikke selv kunne tilbyde slynger og bæreseler på en anden måde end de forretninger, som findes på det danske marked i dag.

Vi satte os derfor ned, evaluerede vores behov som forældre, snakkede med kommende og nybagte forældre, og fandt ud af hvilke forventninger, man har til både produkter og forretning. Disse forventninger har vi forsøgt at sammenfatte i vores webshop, ved at tilbyde unikke produkter på en nem og overskuelig måde. 

Vi håber du har samme opfattelse af vores webshop, som beskrevet ovenfor. Hvis du synes, at der er ting vi kan forbedre eller blot vil give os et klap på skulderen, er du meget velkommen til at skrive til os på info@koalabarn.dk.

EJERSKAB

Koalabarn er ejet af Bunny and Child ApS.

Adresse: Roarsvej 16 - 8230 Åbyhøj

Mail: info@koalabarn.dk

CVR: 38902385 

 

Med de ord vil vi sige velkommen til Koalabarn og go' fornøjelse på siden!

 

Med venlig hilsen

Mads og Astrid

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.