Najell - Winter Cover Kørepose - Black
Najell - Winter Cover Kørepose - Black Najell - Winter Cover Kørepose - Black Najell - Winter Cover Kørepose - Black Najell - Winter Cover Kørepose - Black Najell - Winter Cover Kørepose - Black Najell - Winter Cover Kørepose - Black

Najell - Winter Cover Kørepose - Black

Ikke på lager
Varenummer
00800402
Ingen

Fra 0 til 3 år

Lynlåse i toppen og bunden, der giver mulighed for let justere og tilpasse til dit barn

Tipasset til SleepCarrier og ergonomiske klapvogne

Nem påsætning i bund og/eller i ryggen til enhver klapvogn

999,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Inspireret af den svenske vinter er vores kørepose den perfekte match til din SleepCarrier og til enhver klapvogn, når din baby er gammel nok til at sidde op.

Winter Cover er en kørepose ,der er specialfremstillet til din SleepCarrier. Den passer også perfekt til din Bugaboo, Cybex, Emmaljunga, Joolz og andre ergonomiske klapvogne. Du kan bruge den op til 3 år. Den er perfekt til efterår, vinter og forår for at sikre at din baby er varm og tryg gennem årstiderne.

Den unikke funktion med Winter Coveret er, at den også passer perfekt til SleepCarrier, og gør den til den perfekte kørepose til brug de første måneder når din baby skal ligge og derefter strækker og vokser med din baby.

Fyldet i køreposen består af Sorona, som er microfiber lavet af genbrugsmateriale og giver bedre egenskaber end normalt fyld.  Det har bedre egenskaber end de fleste alternativer, da det holder sin bredde og fylde, selv når den er kontakt med vand. Med Winter Coveret tager Najell også det næste skridt mod at blive mere miljøvenlige. Winter Coveret er lavet af materialer, som har en minimal indvirkning på miljøet. Alle materialer er lavet 100 % øko-tex standard 100 klassse 1.

 

Mere information
Farve Matte Black
producent NAJELL
EAN 7350080240227
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Najell - Winter Cover Kørepose - Black
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.