Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur
Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur

Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur

På lager
Varenummer
1211-11
Ingen

NONOMO® vugger og omslutter dit barn, for at give ham/hende tryghed og ro.

Dit barn vil ligge sovende, rokkende op og ned ligesom da han/hun lå inde i din mave. I mellemtiden kan du endelig få læst en bog, eller tilbringe kvalitetstid med din partner velvidende at dit lille barn har det godt.

NONOMO® Hammock er transportabel og anbefalet af jordemødre og terapeuter.

1.499,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Hvad gør NONOMO® Baby Hængevugge så speciel? 

- Den kan bruges i alderen 0-2,5 år (0-15 kg)

- Hvis dit barn har svært ved at falde i søvn, vil NONOMO® Baby Hammock hjælpe på en naturlig måde ved at rokke dit barn op og ned, ligesom da han/ hun lå inde i maven.

- NONOMO® Baby Hammock er formet ergonomisk. Liggeoverfladen i Nonomo hængevugge er afrundede, sådan at den støtter dit barns C- formede ryg og laver en regelmæssig fordeling af vægten. Dit barn ligger på ryggen og med sine omringede sidevægge, vil dit barn føle sig tryg, som da han/ hun lå i livmoderen trygt og rart. Det at vuggen er afrundede, gør at den aflaster noget af presset på halebenet og forhindre barnets hoved i at blive fladt.

- Madrassen i NONOMO® Hammock - premium er fyldt med naturlig fåreuld, hvilket giver en ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilbøjelig til at absorbere bakterier. Lanolin, den naturlige uldvoks som er indeholdt i fåreuld, er anti-inflammatorisk.

- Med dens praktiske bærepose er NONOMO® Hammock let at transportere og kan bruges som en rejseseng på ferie eller ved besøg hos venner og familie. 

Jordemødre og terapeuter anbefaler NONOMO® Baby Hængevugge til babyer , der lider af kolik og overdrevent grædende babyer .


- Baby Hængevugge - premium er lavet af 100% naturlig bomuld og tværpinden er lavet af FSC-certificeret træ.

- Sikkerhedssnore ved tværpinden forhindre NONOMO Baby Hammock at falde sammen. 

- Alle metaldele er produceret i Tyskland, og alle tekstiler er produceret i Tyrkiet.

- Knapper på enden af vuggen, forhindre dit barn i at glide ud.

- Hængevuggen kan vaskes ved 30 grader, med undtagelse af madrassen som skal renses. 

- Stativ kan købes separat (medfølger ikke)

Mere information
Farve Natur
producent Nonomo
EAN 4251243304462
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Økologisk NONOMO Hængevugge med Fibermadras - Natur
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.