Hvad skal jeg vælge ?

SMARTE SLYNGER OG VIKLER I FLOTTE DESIGN

Vi har samlet en række af de mest populære slynger og vikler, som er designet til at passe optimalt til dig og dit barn.

En vikle, strækvikle eller slynge er skabt med øje for at aflaste dig og din ryg, mens du bærer dit lille barn.

Du kan tilmed vælge blandt en lang række af forskellige smarte design, når du udvælger en slynge, vikle eller bærersele. Der findes et hav af bærerredskaber på markedet, så hvilken model bør du vælge? 

Strækvikle:

En vikle – også kaldet strækvikle – er forholdsvis nem at komme igang med. Det er en rigtig god begynder slynge der er nem at arbejde med. Med strækviklen bærer du symmetrisk på din krop, og det giver dig mulighed for, at du kan bærer dit barn i betydligt længere tid. Du kan for-binde den, så du kan tage dit barn op og ned, uden at du skal binde den på ny. Det vigtigeste er bare at du får strammet den rigtig godt når du vikler. Strækviklen er også især god fra spæd, da den vil skærme dit barn, så det ikke får for mange stimuli. Strækviklens materiale er i blødt bomuld, der også fås i økologiske udgaver, den har et behageligt stræk, der sammen med det bløde stof gør det til en fornøjelse at bruge den. Strækviklen kan som sagt bruges fra dit barn er spæd, til at det vejer ca 8-10 kg, eller til at du kan mærke at den trækker i din ryg. Strækviklen er også speciel god til præmaturbørn, dog skal du altid konsultere din læge først. 

Strækviklen kan kun bruges på maven, nogen producenter skriver at man også kan bære på ryggen, men det vil Vi ikke anbefale, da stoffet lettere vil kunne krænges af dit barn, hvilket vil gøre bærestillingen mere usikker. 

Strækviklen får mange “stjerner” af os, og vil klart være det Vi vil anbefale at du starter med.

Ringslynger:

En ringslynge, er en skråslynge, som bruges med to ringe. Den kan bruges fra nyfødt til at du oplever, at vægten bliver for tung på den ene skulder. Ringslyngen støtter dig ikke optimalt da den ikke giver en symmetrisk belastning på kroppen. Du kan derfor kun bruge den i kortere tid af gangen, uden at du får ondt i skulderen. Men når det så er sagt er den hurtig at få dit barn op og ned i, f.eks. når I er ude at handle. Den er rigtig nem at bruge, når du først har teknikken på plads. Du kan beholde ringslyngen på, og du behøver ikke at binde den om hver gang du skal have dit barn op og ned i den. Dit barn kan sidde på maven, hoften og ryggen i en ringslynge. Foruden friheden til at skifte mellem bærestillingerne, er det muligt at amme mere diskret med en ringslynge, hvilket mange sætter stor pris på.

Slynger og vikler er velegnet til både mødre og fædre, og især til jer forældre, der elsker at have både frihed og befinde jer tæt på jeres barn. Det at tage en tur op af trapperne eller gå på en ujævn vej er ikke længere en prøvelse, bare en naturlig del af at kunne udskifte barnevognen med et mere praktisk hjælpemiddel, når turen går ud.

Fælles for produkterne er, at den minimale distance der er mellem dig og dit barn garanterer tryghed og nærvær for alle parter.

BABYSLYNGER OG VIKLER I SPÆNDENDE DESIGN

Du behøver ikke bekymre dig om kedeligt design, når du skal vælge en ny slynge eller vikle - eller hvis du søger en bæresele, for den sags skyld. Hos Koalabarn har vi nemlig et bredt udvalg af både traditionelle og økologiske vikler, som er tilgængelige i en bred vifte af farver.

Det at modellerne er tilgængelige i mange farver og med flotte variationer i designet, gør det let at finde den helt rigtige løsning, der tilmed komplementerer dit eget tøj på fineste vis. Vi har derfor fokus på et sortiment med både mere diskrete og farvestrålende look, så der er noget for enhver smag – uanset om du er mand eller kvinde. For en babyslynge eller vikle er ikke en løsning til det ene køn frem for det andet. Barnet har nemlig også stor glæde af at mærke faderens nærvær.

Foruden det smarte design, og de brugervenlige løsninger, forhandler vi de babyslynger og vikler i bedste kvalitet, så du får produkter, der både er sikre, holdbare og fornøjelige for dig og dit barn.

Find den helt rigtige flotte og praktiske løsning – her på Kolabarn.dk.


Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.