Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white
Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white Fidella_ringslynge_vikle_slynge_ring_sling_bæresele_baby_carrier_dancing_leaves_black_white

Fidella Ringslynge - Dancing Leaves - Black/White

På lager
Varenummer
Fid-jc-2159-0006
Ingen

Med Fidella® Ringslynge har du et praktisk bæreredskab lige ved hånden. Kan bruges fra fødslen og frem til du ikke bærer dit barn mere, for alle størrelser og alle aldre på dit barn. Ringslynger er for-bundet og passer let i enhver lomme. Således er den altid ved hånden og fungere som et perfekt supplement til alle bæreredskaber. 

  • Kan bruges fra fødsel
  • 3,5 til 15 kg (nyfødt til ca 3 år)
  • 100% økologisk bomuld
  • 180x220 cm 
699,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Denne ringslynge har to indsyede ringe. For-bundet_ Stoffet er først trukket gennem begge ringe og derefter gennem en ring og strammet. Uden at løsne slyngen helt, kan du tage ringenslyngen nemt af og på. Når den er for-bundet, er den altid klar til brug.

Fidella® Ringslynge tilbyder tre ergonomiske bærestillinger: foran, på ryggen eller på hoften

Download bæreinstruktioner her

Advarsel: Hold konstant øje med barnet når slyngen er i brug

Mere information
Farve Black
producent Fidella
EAN 4251243352975
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Fidella Ringslynge - Dancing Leaves - Black/White
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.