Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats)
Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats) Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats) Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats) Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats) Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats)

Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats)

På lager
Varenummer
845197061454
Ingen
Ergobaby 360 er en prisvindende, komfortabel og funktionel ergonomiske bæresele der er udviklet i samarbejde med jordemødre,læger og konsulenter der er eksperter i sunde løft.
Bæreselen giver dit barn en ergonomisk korrekt siddestilling, hvor det skråformet sæde gør at dit barn kommer til at sidde i frøstilling, hvor knæene er højere oppe end numsen, og som giver dit barn et naturligt svaj i ryggen og fremadrettede hofter.
Ergobaby 360 er stilren og som med alle Ergobaby bæreseler, holder den dit barn sikker, tæt, og komfortabel, mens den giver dig frie hænder og super bevægelighed.
Du kan bære dit barn på maven- mave mod mave, på maven hvor dit barn vender fremad- ryg mod mave, på din hofte og på ryggen.
Ergobaby er udstyret med nogle bløde polstret stropper, der gør den ekstra behagelig at have på, samt et bredt taljebælte, der støtter din lænd og fordeler dit barns vægt på din krop.
999,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Ergobaby 360 har et indbygget rygpanel, der kan støtte dit barns hoved, eksempelvis når det sover. Det kan også foldes ned hvis dit barn er større eller hvis dit barn bæres fremadrettet. Dog vil Vi kun anbefale at du bruger den fremadrettet bæreposition i kortere intevaller, da dit barn kan blive for overstimuleret af alle de indtryk der kommer dit barn i møde. Dit barn har heller ikke samme mulighed for at få en naturlig svajet ryg, da din mave vil være i vejen for det, og derudover vil tyngdepunktet også ændre sig markant og vil på den måde lettere trække i din ryg i denne position.

Derudover har denne bæresele en hætte du kan tage i brug når du vil beskytte dit barn mod solens stråler (UV+50) eller hvis der er meget vind og blæst.

Ergobaby 360 kan bruges fra nyfødt til ca 20 kg. Hvis du vælger at bruge selen fra nyfødt, skal du bruge spædbarnsindsatsen som medfølger.

Selen er lavet i 100% bomuldscanvas, OEKO-TEX- certificeret og den tåler maskinevask.

Ergobaby 360 vandt i 2016 "bedst i test". Så nu er det bare med at komme igang med at give dit barn og dig selv den bedste start.

Mere information
Farve Black
producent Ergobaby
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ergobaby 360 Bæresele (Black/ Camel med indsats)
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.