-1%
Ergobaby Adapt Bæresele (Grå)
Ergobaby Adapt Bæresele (Grå) Ergobaby Adapt Bæresele (Grå) Ergobaby Adapt Bæresele (Grå)

Ergobaby Adapt Bæresele (Grå)

På lager
Varenummer
BCAPEGRY
Ingen

ERGObaby Adapt kan bruges til spædbørn helt uden brug af indsats. Denne bæresele sikre som alle andre bæreseler maksimal komfort og er ergonomisk for både din baby og dig. Den nye adapt er nem at bruge. Den har ekstra polstrede stropper og kan krydses for ekstra støtte. Dette er det perfekte valg for dig der ønsker en nem bæresele som kan bruges fra spæd og frem til dit barn vejer ca 20 kg.

Bæltet støtter godt over din lænd, så du får som bærer en rigtig god komfort. Bæltet kan spændes to steder, hvilket gør den nem at arbejde med og få spændt ind til det der passer dig. Spændevide(66-140 cm)

Ergobaby Adapt har tre ergonomiske bærestillinger. Du kan bære dit barn på maven- mave mod mave, på hoften og på ryggen. Ergobaby Adapt har et justerbart og ergonomisk sæde som du kan tilpasse dit barn. Det fungerer således at du med velcro, gør sædet mindre eller størrer alt efter hvor gammelt dit barn er. Det er meget nemt og der er en god guidning i selve selen af hvordan du skal placere velcroen.

Derudover er Ergobaby adapt udstyret med en god polstret nakkestøtte, og en hætte der er god når dit barn eksempelvis skal sove eller du ønsker en diskret amning (UV 50+). Selen er lavet i 100% premium bomuld og den kan fint maskinvaskes.

Special Price 797,00 DKK Regular Price 807,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Type: Bæresele uden brug af indsats 

Alder / vægt: 0-4 år / 3,5-20 kg

Økologisk: Nej

Størrelse: One siz

Mere information
Farve Grey
producent Ergobaby
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ergobaby Adapt Bæresele (Grå)
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.