-29%
Ergobaby omni grå
Ergobaby omni grå Sådan bruger du din ERGObaby 360 omni til spædbarn Sådan bærer du dit barn udadvendt i ERGObaby 360 omni Sådan indstiller du din ergobaby omni 360 Sådan bærer du på hoften i en ERGObaby 360 omni Sådan bærer du dit barn på ryggen i ERGObaby omni 360

Ergobaby Omni 360 (Grey)

Ikke på lager
Varenummer
8451970327710
Ingen

Ergobaby’s helt nye alt-i-en bæresele, som kan bruges helt fra nyfødt og op til 36 måneder. Bæreselen behøver ingen indsats og gør det muligt at bære dit barn i både ind- og udadvendt ergonomisk bæreposition på både mave, hofte og ryg. Dog vil Vi kun anbefale at du bruger den fremadrettet bæreposition i kortere intevaller, da dit barn kan blive for overstimuleret af alle de indtryk der kommer dit barn i møde. Dit barn har heller ikke samme mulighed for at få en naturlig svajet ryg, da din mave vil være i vejen for det, og derudover vil tyngdepunktet også ændre sig markant og vil på den måde lettere trække i din ryg i denne position.

Der er mulighed for at justere sædet så det passer til barnets størrelse, og hele tiden have den helt rigtige bæreposition. Der er indbygget babyindsats. Det fungerer således at du med velcro, gør sædet mindre eller størrer alt efter hvor gammelt dit barn er. Det er meget nemt og der er en god guidning i selve selen af hvordan du skal placere velcroen.

Ergobaby Omni er lavet af slidstærkt materiale, med krydsbare skulderremme og nem tilpasning, så du får en perfekt og langtidsholdbar pasform både til dig og din partner. 

Special Price 999,00 DKK Regular Price 1.399,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Yderligere information

Særlige egenskaber:

• Ingen indsats nødvendig
• Mulighed for udadvendt ergonomisk bæreposition 
• Bruges fra nyfødt til 36 mdr. 
• Bæresele i premium linned med 100% bomulds foring
• vægt: 710 gram
• Nemt justerbare, polstrede skulderstropper der er dejlig brede, så vægten bliver fordelt behageligt på dine skuldre
• Bredt, polstret mavebælte der er super nemt at tilpasse og som giver rigtig god støtte til lænden, samtidig med at det hjælper med at tage noget af presset fra dine skuldre
• Aftagelig opbevaringspose

Mere information
Farve Grey
producent Ergobaby
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ergobaby Omni 360 (Grey)
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.