-4%
360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey)
360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey) 360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey) 360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey) 360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey)

360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey)

Ikke på lager
Varenummer
845197058874
Ingen

Ergobaby 360 - cool air er en komfortabel og funktionel ergonomiske bæresele, der er lavet i letvægtsmateriale, der gør selen ekstra åndbar for dit barn og dig. 

Bæreselen giver dit barn en ergonomisk korrekt siddestilling, hvor det skråformet sæde gør at dit barn kommer til at sidde i frøstilling, hvor knæene er højere oppe end numsen, og som giver dit barn et naturligt svaj i ryggen og fremadrettede hofter.
Ergobaby 360- cool air er stilren og som med alle Ergobaby bæreseler, holder den dit barn sikker, tæt, og komfortabel, mens den giver dig frie hænder og super bevægelighed.

Del din passion for oplevelser med din baby i denne 4-positions bæresele 360 Cool Air.  Bær din baby i indad vendt position og nyd nærværet, på hoften for fælles udsigt, på ryggen - i ly fra solens stråler eller vend dit barn med ansigtet udad og udforsk verden sammen. Dog vil Vi kun anbefale at du bruger den fremadrettet bæreposition i kortere intevaller, da dit barn kan blive for overstimuleret af alle de indtryk der kommer dit barn i møde. Dit barn har heller ikke samme mulighed for at få en naturlig svajet ryg, da din mave vil være i vejen for det, og derudover vil tyngdepunktet også ændre sig markant og vil på den måde lettere trække i din ryg i denne position.

Ergobaby 360 - cool air er udstyret med nogle bløde polstret stropper, der gør den ekstra behagelig at have på, samt et bredt taljebælte, der støtter din lænd og fordeler dit barns vægt på din krop. Selen er nem at rengøre og den kan fint maskinvaskes. 

Special Price 799,00 DKK Regular Price 829,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Bruges frem til barnet er 3 år. (3,5-15 kg)

Lavet i 100% Polyester og tåler maskinvask.

Mere information
Farve Grey
producent Ergobaby
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:360 Bæresele Cool Air (Carbon/Grey)
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.